Ne Të Gjithë Jemi Të Çuditshëm

Bashkohu me komunitetin tonë të lojtarëve të rritur


Kompjuter Apo Mobile

Lojrat e faqes sonë po punojnë në çdo pajisje.


Pa Para, Vetëm Bythë.

Të gjitha këto lojëra mund të luhet falas tani.

Lojrat E Të Rriturve Mbrojtës Janë Bërë Nga Tifozët Për Tifozët

Nga Brenda Lojës

 
Luaj Falas Tani

Lojrat E Të Rriturve mbrojtës Janë Bërë Nga Tifozët për Tifozët

Që kur interneti u përhap kudo në botë dhe ne filluam të mbanim telefona të fuqishëm të zgjuar në xhepat tanë, jetët tona janë kthyer përmbys. Për mirë apo për keq, shumë njerëz nuk mund të imagjinojnë të kalojnë ditën e tyre pa kontrolluar e-mailat, llogaritë sociale të medias, mesazhet, marrjen e fotografive, sërfin në internet, ose thjesht duke luajtur lojra video në PCs, tabletat apo telefonat e tyre. E gjithë kjo, e kombinuar me sasi masive pornografie në internet, çoi në disa rezultate të papritura, por mjaft emocionuese të tilla si lojrat E të rriturve Mbrojtës.

Për fillestarët, një ndryshim i madh ne gradualisht por shpejt kaluam përmes më së shumti të ndikuar në mënyrën se si ne kemi argëtim në internet, rrjedhën apo ndryshe. Ishte para një ose dy dekadash, kur thjesht shikonim një video porno mori shumë planifikime dhe përpjekje. Nëse do të merrje hua përmbajtje nga dikush, të merrje me qira nga një dyqan, apo ta prisje në TV, nuk mund të rrije pas një monitori kompjuteri dhe të vizitoje një vend të rritur, aq më tepër të merrje NJË PC xhepi në formën e një telefoni të zgjuar dhe të bëje të njëjtën gjë krejtësisht pa dhimbje.

Megjithatë, në momentin që gjërat filluan të bëheshin më të lehta ishte gjithashtu kur përparimi filloi të përshpejtohej. Në fillim, dukej e pabesueshme që kishe akses në një sasi të pakufizuar filmash pornografikë dhe galeri fotografish, por u mësuam shpejt me të. Njerëzit filluan të kërkojnë mënyra për të rritur kënaqësinë dhe për t'u zhytur më shumë. Ndërsa teknologjia lëviz përpara kemi video më të mëdha rezolutash, prodhim me cilësi më të lartë, përmbajtje amatore të aftë. Pastaj kishte marifete të bukura si video TË filmuara, ku ti ndjeheshe sikur je në mes të saj, apo edhe VR., Por, KUR bëhet fjalë PËR një përvojë tërësore, asgjë nuk i mund lojrat E të rriturve.

Porno Lojërat Sjellin më Të Mirën E Dy Botëve Së Bashku

Është fakt i pamohueshëm se industria e lojrave është një nga rritja më e madhe dhe më e shpejtë në botë tani. Nëse je një lojtar i zgjuar apo dikush krejtësisht i interesuar, ti e di se sa e madhe është. Ka kolegje anembanë globit që u japin bursa konkurrentëve të rinj dhe të aftë të eksportit. Aktorët, muzikantët dhe persona të tjerë të famshëm pajtohen shpesh nga studio të mëdha për të marrë pjesë në lojrat e tyre në se do të japin zë, për kapjen e lëvizjes apo për t'u bërë pjesë integrale e të gjithë përvojës., Disa veprimtari lojërash janë po aq të mëdha sa kampionati I Oskarëve apo sporteve.

Nga ana tjetër, kemi argëtim për të rritur. Pornoja vetë nuk ka nevojë për prezantim, pasi ka mundësi që nuk ka një person në botë që nuk e ka shijuar në një mënyrë apo në një tjetër. Megjithatë, është veçanërisht interesante kur dikush has në një kombinim të tillë që janë lojrat E të rriturve Mbrojtës. Në fund të fundit, pornot e gjejnë gjithmonë rrugën e saj në rrjedhën popullore të argëtimit. Kështu kemi filma porno, foto të pista, parodi të rriturish, erotica letrare, dhe lista vazhdon. Me gjithë këtë që është thënë, porno-lojërat janë ende mënyra më e mirë për të bërë qejf të pistë për shumë.

Kërkimi për zhytje në përmbajtjen e të rriturve vazhdon, por, me lojëra porno, është aq afër sa mund të arrijmë sot. Nëpërmjet grafikave të patëmetë dhe realiste, kapëse dhe lojëra dëfryese, histori zbavitëse, aktrim zëri joshës, dhe shumë faktorë të tjerë, ju të gjithë mund të ndjeni prekjen e butë të një zonje të eksituar para se të fundoset dhe të ndotet me të. Një gjë tjetër është se ka kaq shumë prej tyre. Pa marrë parasysh shijet apo preferencat e tua mund të jenë, ju mund të jeni të sigurt se do të ketë tonelata titujsh të ndryshëm midis lojrave Të rriturish Patrone për të luajtur.

Përjetoje Tërë Udhëtimin me Lojëra Të Rriturish Mbrojtës.

Një gjë e mahnitshme në lidhje me lojrat e të rriturve Mbrojtës është se ti duhet të bësh një udhëtim të gjatë dhe provokues. Program i fuqishëm teknik dhe i zgjuar lejuan shumë njerëz të krijonin gjëra të pabesueshme në vitet e fundit. Vetëm një dekadë më parë, u deshën qindra njerëz dhe vite pune për të prodhuar diçka që mund të bëhet sot nga një ekip i vogël jo më shumë se disa individë të talentuar. M'u desh vetëm pak praktikë, përkushtim dhe imagjinatë e madhe. Çdokush që punon me kompjuter mund të krijojë një lojë të rritur dhe këtu filloi argëtimi i vërtetë.

Lojrat e të rriturve mbrojtës janë produkt i situatës së përmendur. Skuadra të aftë, ose madje edhe individë të jashtëzakonshëm, që kanë idenë dhe duan ta ndajnë me botën po bëjnë disa nga lojrat më të mira porno që do të luash ndonjëherë. E, kur shumë njerëz e duan titullin e caktuar, i ndihmojnë krijuesit dhe i ndihmojnë ata. Në anën tjetër, zhvilluesit shpesh do të ndajnë progresin me klientët e tyre, duke u dhënë atyre qasje më të hershme, duke i lejuar ata për të provuar gjëra, apo edhe duke i dhënë njerëzve të tjerë një shans për të ndikuar në procesin e krijimit.

Cila është mënyra MË e mirë PËR të pasur një lojë befasuese se të marrësh pjesë NË procesin e zhvillimit? Kjo është arsyeja pse lojrat E të rriturve Mbrojtës janë disa nga më të mirat që do të hasni. Përveç tonelatave të lojrave të reja që fillojnë gjatë gjithë kohës, nuk ka mungesë të kryeveprave që ju mund të gëzojnë deri në maksimum. Vetëm gjeje atë që të gudulis në ndonjë mënyrë, dhe mund të jesh i sigurt se është krijuar me pasion. Që aty e tutje, janë vetëm orë me orë të tëra lojërash emocionuese dhe të çuditshme, porno e fortë.

Lojëra pornoje Për Të Gjithë

Një tjetër gjë që i shton të mrekullueshmes së përgjithshme që janë lojrat E të rriturve Mbrojtës është fakti se ka një varietet të tillë. Në fund të fundit, duke marrë parasysh se kushdo mund t'i bëjë, është e natyrshme që gjërat ndryshojnë shumë. Nëse po kërkoni një stil të caktuar vizual, do të jeni të lumtur të dëgjoni se KA CGI foto-realiste dhe hentai që do t'ju pastrojë nga këmbët. Po kështu, ata që kërkojnë tituj bazuar në lojrat nuk do të gjejnë asgjë mangut. Nga romanet vizuale pothuajse krejtësisht joaktive dhe takimet me simulatorë me gjuajtës, gjuajtës, platformë, regjistrues anësorë, ka gjithçka., Në fund, ia vlen të vihet në dukje se shumica e tyre mund të luhet në çdo pajisje. Nëse je veteran I PC-së apo lojtar i lëvizshëm, ka lojra pornoje kudo.

Luaj Falas Tani